stallivet

Alla inlägg under maj 2011

Av Caroline Hedqvist - 11 maj 2011 23:37

Vet absolut inte vad jag ska blogga om, drygt XD Därav den dåliga uppdateringen... Blir inge bra imorgon heller gissar jag på om det inte regnar, annars så ska vi åka till vallby friluftsmuseum med min fotogrupp och fotografera lite :P Ni får ju gärna tipsa mig på någonting ni vill läsa om igen förresten XD


Kram

/Caroline

Av Caroline Hedqvist - 11 maj 2011 23:28

Finns inte så mycket att säga, vi hade markarbete och jag hade Polly. Tyckte inte det gick så jättebra, hon gick bara och tittade på massa saker utanför paddocken och var helt koncentrerad, jag red mot bommarna men hon typ snubblade på dom och ba "Oj låg det bommar där?!", haha, hon var i sin egna lilla värld lixom :P Jag försöte väcka henne så gott det gick men funka inte alls, så galopperade vi och visserligen vaknade hon men blev ännu mer okoncentrerad och då skulle hon bara springa, full fart framåt. Hon blev aslång och det var sjukt jobbigt... Efter varje galopp så fick jag verkligen ta tag i henne för att hon skulle lyssna. Det gick väl helt okej men inte toppenbra. Hoppas att hoppningen nästa gång blir bättre :)


Kram

/Caroline

Av Caroline Hedqvist - 9 maj 2011 22:24

Jag tvättade och smorde in mina ridskor för några dagar sne, när jag var på ängsö så blev dom så lortiga av deras underlag på ridbanan så dom var typ helt vita, så jag tvättade dom och sk´morde in dom med fiskarsmorning för då håller dom längre också. :)

Före:

Efter:

   Före:

   Efter:  


Kram

/Caroline

Av Caroline Hedqvist - 9 maj 2011 22:16

Dagens shopping:

   Solglasögon 79:50:- Lindex

   Ljusrosa tröja, ha att rida i, 100:- Stadium

   Ljusrosa linne, 100:- Stadium

   Horze Knästrumpor, 59:- Glada hästen i spiltan

   Svarta tygskor, 99:- H&M


Kram

/Caroline

Av Caroline Hedqvist - 9 maj 2011 21:41

Tycker att hela den här veckan har gått så seeeegt, känns som om det var en evighet jag red -.-' Just nu så är jag så sjukt ridsugen så det är inte sant, haha ;) Bli onsdag någon gång då!! Ska blir sjukt kul, förmodligen lite markarbete på powerponnyn Polly ;) Haha, längtalängta!!!


Kram

/Caroline


Av Caroline Hedqvist - 7 maj 2011 23:32

  Haha, vill haaaa!!! Jag har byxorna, skorna och hjälmen, nu fattas bara tröjan som vi ska skicka efter imorgon, strumporna som jag också ska skaffa imorgon och schabraket som jag aldrig kommer att köpa... Eller ja, jag vet inte ens vad jag ska ha det till men jag vill ju så gärna ha! Tror förresten att jag ska försöka hitta ett par ljusare strumpor, det funkar inte riktigt tll tröjan... men vi får se hur det går ;) Jag håller iaf på att blir galen bara för att jag vill ha schabraket så mycket!! Det värsta är ju att jag får ju nästan aldrig göra iorning Speicin när jag ska rida honom så jag kan ju inte byta schabrak och man kan ju inte ställa sig i ridhuset när man har bråttom och sadla av hästen, sätta på nytt schabrak och så sadla igen :P Man skulle ju kunna låta dom andra som ska rida hästen också rida med det schabraket också men hur kul är det? Jag har ändå inte råd att köpa det just nu ändå så... XD Men Speicin skulle vara sjukt fin i det där schabraket! Haha Ida, missuppfatta mig rätt nu, jag sa ju idag att Speicin inte ska ha rosa men den där rosetten i manen var bara liiiite för feminint XD Det var inte färgen utan själva rosetten som bara gjorde det... skumt... XD Det där var offtopic men ändå XD Fy vad långt jag skrev, jag har astråkigt så ;D Ni får stå ut XD


Kram

/Caroline

Av Caroline Hedqvist - 7 maj 2011 21:49

(Har dock ej ridit i dom än!)


+

-Stora bra fickor, äntligen får jag plats med nyckel till ryktlådan, mobilen plus lite till i fickorna på ridbyxorna!

-Riktigt bekväma, superskönt material på dom

-Jättesnygga ;D


-

-Krångliga storlekar, eftersom att det är engelsk storlekar så fattade jag ingenting av storlekarna utan var tvungen att pröva mig fram till vilken storlek jag skulle ha vilket var lite drygt


Haha, mycket mer på plus än minus, alltså, mitt betyg på dom här byxorna(har alltså bara gått runt i stallet med dom!)är typ 5/5 eller nåt :)


 

Kram

/Caroline

Av Caroline Hedqvist - 7 maj 2011 12:27

Tack snälla mamma, du är bäst! jag kommer inte att stå ut med mig själv på ett tag, jag känner mig så sjukt bortskämd... Men mamma sa att s¨länge jag använder dom så mycket som jag gör nu(hon tycker att jag anväder dom mer än vanliga byxor!!!)så var det okej.


Nej, nu ska mina nya sköööööna byxor användas då, mot stallet!!!


Kram

/Caroline


Kram

/Caroline


Följ gärna min blogg ^^

   bloglovin

Presentation


Jag heter Caroline och är en tjej på 12 år, 13 i Juli, som lever mitt liv omringad av djuren. När jag inte sitter på en 500 kilo tung häst så pysslar jag om mina dvärghampisar som väger kanske 50 gram, eller busar med små söta kaniner.

Vad som finns att läsa

Besöksstatistik

Fråga mig

12 besvarade frågor

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Letar du efter något? :)

Senaste inläggen

Tidigare år

Felicia

Följ bloggen

bloglovin

Caroline

 

Speicin

 

Elding

 

Zip och Zap

 


Ovido - Quiz & Flashcards