stallivet

Alla inlägg den 9 augusti 2011

Av Caroline Hedqvist - 9 augusti 2011 20:22

Fixar inte att ha bloggpaus alltså, jag får ju blogga på kaninbloggen men jag har så mycket hästgrejer att skrivaom och jag måste få ventilera lite och skriva om just hästar för annars får jag snart TOKRYCK!!! Idag åkte jag till bästa Hamre, jag fixade klart mitt skåp, satte upp en hylla + la in en botteplatta för att mössen inte ska kunna ta sig in. Skulle hälsa på Rymdis också men han var iväg och reds på ridlägret, hade hoppats att dom skulle ha teori just då eller nåt :( Fy farao vad jag saknar min Rymdis ♥ På lördag får jag åka dit och pyssla med honom, usch, jag orkar inte vänta...

När jag äntligen får hålla på med honom(tänk om han går ridläger en vecka till, ve och fasa!)så är det mycket som ska göras! Han ska storbadas, man(om det behövs), svans och hovskägg ska friseras så att han ser liiiite mer städad ut än han förmodligen gör nu, jag ska sköta om all hans utrustning ordentligt, hela tränset ska få en rejäl omgång med fett och hel köret, sadeln ska tvättas av, schabraket ska borstas och padden likaså, stidlädrena putsas och fettas in. Ta loss stigbygelplattorna och skrubba dom, och putsa stigbyglarna. Haha, var tvungen att skriva allting så att jag inte glömt något! XD Han ska matcha med sin utrustning! :D Blir förresten kul att pröva mitt nya schampo, det gamla sög ju och hoppas inte att det här också gör det men har hört ganska mycket bra om det! Kan passa på att lägga upp shoppingen som jag gjorde på glada hästen i söndags:



Renons Glans-schampo, 69:- glada hästen

   (bilden blev lite suddig men ni ser väl, jag var tvungen att fotografera själv och såg knappt något på displayen! + strumporna ser svarta ut på bilden men dom är blåa!)

Marinblåa ridstrumpor från Mountain Horse, 99:- glada hästen

 

Följ gärna min blogg ^^

   bloglovin

Presentation


Jag heter Caroline och är en tjej på 12 år, 13 i Juli, som lever mitt liv omringad av djuren. När jag inte sitter på en 500 kilo tung häst så pysslar jag om mina dvärghampisar som väger kanske 50 gram, eller busar med små söta kaniner.

Vad som finns att läsa

Besöksstatistik

Fråga mig

12 besvarade frågor

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Letar du efter något? :)

Senaste inläggen

Felicia

Följ bloggen

bloglovin

Caroline

 

Speicin

 

Elding

 

Zip och Zap

 


Ovido - Quiz & Flashcards