stallivet

Alla inlägg den 12 januari 2011

Av Caroline Hedqvist - 12 januari 2011 21:15

Dagens smiley blir...*trummvirvel*

   Den här! En superbra ridlektion! :)


Kram

/Caroline

Av Caroline Hedqvist - 12 januari 2011 21:05

Det finns ganska många idioter i skolan, bara så att ni vet! Idag gick brandalarmet i skolan runt kl 9. Vi gick ju såklart ut även om det var jobbigt att behöva byta skor och låsa in datorn osv. Och självklart så var ju detta ett falskalarm, någon som tänt på något, eller så var det ett gasalarm. Men vi fixade det iaf och så gick vi in igen. Dagen flyter på fram till kl 12 - brandalarmet ringer igen! Vi blir ju såklart väldigt arga men var tvungna att gå ut igen. Och när i kommer ut från korridoren så känner vi hur det luktar typ parfym och bränt? Det stank verkligen, kan ju ha varit orsaken... Men min poäng är ju att det var såna idioter som fått brandalarmet att gå igång två gånger på samma dag! Plus att det gjorde att jag fick gå hem utan strumpor. När vi väl var ute och skulle gå in igen så blev jag puttad av några killar från 7-8-9, vet inte vilket, och det resulterade till att jag fick snö i skorna, så både strumporna och skora blev blöta, ORKA! 


Kram

/Caroline

Av Caroline Hedqvist - 12 januari 2011 20:51

                                               Avgjord!

   Klicka på bilden för att komma till tävlingen ;)


Kram

/Caroline

Av Caroline Hedqvist - 12 januari 2011 20:48

   -Till att få alla rätt på ett prov! Lite konstigt men jag älskar att se att det står typ(som det gjorde idag)44/44 eller några andra siffror men ni förstår poängen! :D 

-Till spänning! Jag vet, jag vet, ännu konstigare, men förstår ni hur tråkigt livet skulle bli utan spänning? Inget skulle ju vara spännande...*fniss, dålig humor*

 

Kram

/Caroline

Av Caroline Hedqvist - 12 januari 2011 20:47


Idag var ponnyn Lilly på topphumör! :D

Vi började med att skritta fram lite så där "som vanligt".

Sen fick vi trava och då skulle vi öka och minska traven. Där gick Lilly jättebra och hon lyssnade super! Dock fick vi lite fel placering och hamnade bakom Drutten. Han var liiiiite för slö tyckte Lilly... :P Men sen kom vi "in i fördelningen" om man ska säga så och då gick allting superbra! Sen så skulle vi trava på fyrkantsspåret och sen vid A så skulle vi komma fram i galopp, galoppera till C och bryta av där, trava till A, fatta galopp osv... :P Där gick det också überbra, hon fattade galopp på exakt rätt ställe, försökte inte alls rusa iväg innan galoppen(som hon brukar)och galopperade med en jättemjuk och skön galopp hela vägen till C. :) Jag behövde bara hålla om med skänklarna lite lite grann och knappt "styra" något alls! ;) Tyckte hon gick bra alla galopper! XD Sen fick vi skritta en stund medan vi la upp stigbyglarna framför sadeln. Sen fick vi trava runt fyrkantsspåret och sakta av till skritt vid A, C, E och B. Det blev precis som förra gången, hon var aningen obalanserad i början men sen blev hon stadig att sitta på och var supermysig! ;) Avsaktningarna var lite sisådär i början, men först var det ju ingen ordning alls på någon i princip, fördelningen sög ju! XD Men sen gick det bättre för alla! ;) Sen så fick vi skritta av och så var lektionen slut! Jag är SUUUUUPERNÖJD idag, Lilly var på jättebra humör och lektionen gick brabra!!! ;) Vi fick jättemycket beröm, INTE EN ENDA NEGATIVT SAK sa hon! Hon sa "Du sitter jättefint, du sitter jättebra i sadeln utan stigbyglar, du håller henne så lugn och du rider henne jättebra!" Sen var det något mer men då lär jag ju skryta sönder bloggen! ;)


Kram

/Caroline


Följ gärna min blogg ^^

   bloglovin

Presentation


Jag heter Caroline och är en tjej på 12 år, 13 i Juli, som lever mitt liv omringad av djuren. När jag inte sitter på en 500 kilo tung häst så pysslar jag om mina dvärghampisar som väger kanske 50 gram, eller busar med små söta kaniner.

Vad som finns att läsa

Besöksstatistik

Fråga mig

12 besvarade frågor

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Letar du efter något? :)

Senaste inläggen

Tidigare år

Felicia

Följ bloggen

bloglovin

Caroline

 

Speicin

 

Elding

 

Zip och Zap

 


Ovido - Quiz & Flashcards